` `

Events
Amsterdam East

Pure and intense enjoyment during the best events.

Peerless moments

Events bij The Harbour Club Amsterdam oost

Voor grotere groepen die houden van een unieke en luxe stijl is The Harbour Club Amsterdam Oost de perfecte locatie. In ons restaurant en privé ruimte Next Door zijn er tal van mogelijkheden. Van groepen van 20 gasten tot een exclusieve buy-out voor 1.000 personen, wij zorgen ervoor dat het een evenement wordt om nooit te vergeten! Van een corporate private dinner tot een benefietgala, van een walking dinner tot een presentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

> Check the events

What are you hosting?

Get inspiration

The Harbour Club Amsterdam Oost Feesten en Partijen

Parties and celebrations

Jouw evenement bij The Harbour Club

Iets te vieren met vrienden, familie en kennissen? Dan ben je bij The Harbour Club Amsterdam Oost aan het juiste adres. Samen met jou kunnen wij een op maat gemaakt diner of een onvergetelijk evenement organiseren, geheel aangekleed en ingericht naar jouw smaak.

Een fashionshow, de presentatie van het jaarverslag, de viering van een jubileum of huwelijksfeest, een babyshower of verjaardag in combinatie met een walking of sitting dinner met een compleet verzorgd entertainment programma voor uw gezelschap – het kan allemaal, tailormade, zoals u voor ogen heeft. Dit is mogelijk in onze private event area The Harbour Club Next Door en The Harbour Club Theater. Op basis van jouw wensen.

Business Events

Combine business and pleasure.

Onze unieke locatie richten wij ook graag in voor jouw business event. Product lanceringen, vergaderingen met aansluitend een diner, bedrijfsfeesten… niets is ons te gek. Naast de locatie, het personeel en het eten heeft The Harbour Club ook een aantal geweldige ‘voorkeursleveranciers’ die van uw evenement een complete beleving kunnen maken!

Onze afgesloten privé ruimte ‘Next Door’ is perfect geschikt voor een zakelijk evenement, waar we tot 550 gasten kunnen ontvangen. Een groter event organiseren? Dan kunnen wij ons restaurant er ook bij betrekken. Bekijk snel de mogelijkheden voor een onvergetelijk zakelijk evenement.

The Harbour Club Amsterdam Oost Business Events Zaalopstelling

A look back

Unforgettable evenings

In de mooie jaren waar The Harbour Club in Amsterdam Oost gevestigd is hebben wij fantastische evenementen mogen organiseren voor prestigieuze namen vanuit de hele wereld. Wij hebben het vertrouwen gekregen om top notch feestavonden, exclusieve privé diners en preview productlanceringen te verzorgen, dit voor onder andere grote haute couture labels, internationale prof voetbalclubs, marktleiders in de financiële en elektronische sector en luxe automerken.

Door de jarenlange ervaring weten veel ‘Destination Management Companies’ The Harbour Club Amsterdam Oost te vinden voor de incentives hun grote internationale klanten. Wij danken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen gedurende deze mooie evenementen.

The Harbour Club Moët

Buy tickets?

Beleef The Harbour Club Events

Geen eigen evenement organiseren, maar wel genieten van luxe, het beste eten en een flinke doses entertainment? The Harbour Club Amsterdam Oost organiseert ook regelmatig zijn eigen fantastische evenementen. Dinner shows, optredens van bekende artiesten en de beste vooraf georganiseerde brunches en borrels. Ga voor de gehele ervaring en boek je ticket!

The Harbour Club - Amsterdam East

Important data

Opening hours

  • Monday Closed
  • Tuesday Closed
  • Wednesday Closed
  • Thursday 16:00-21:00
  • Friday 16:00-21:00
  • Saturday 16:00-21:00
  • Sunday 12:00-21:00

The location

Cruquiusweg 67, 1019AT in Amsterdam

About

The Harbour Club's goal is crystal clear: Every guest should leave the restaurant 100% satisfied and looking back on his/her visit with pleasure. This is achieved with the help of more than four hundred inspired employees. Service with a genuine smile! Whichever restaurant or event you choose, The Harbour Club stands for quality and hospitality.

Socials

Nix18

© THC 2021