Selecteer een pagina

 The  Harbour Club Eindhoven

Time for The Harbour Club 2022

Welkom Eindhoven.

The Harbour Club Eindhoven is de nieuwste aanwinst van The Harbour Group. De mooie langgevelboerderij aan de Sumatralaan heeft een geweldige make-over gehad. Onder het genot van een heerlijke lunch of diner geniet u van een fantastisch uitzicht op de Karpendonkse Plas.

De gigantische open ruimte van 975 m2 met de grote bar in het hart van de zaak, een open keuken, inloop wijnkast, het serre-restaurant en geweldige terras maken dit dé place to be van Eindhoven!

Kom langs en laat je verrassen door deze unieke locatie: de immense ruimte, aquarium met schaal-en schelpdieren, de glazen wijnkast, neo popart van kunstenaar Selwyn Senatori, voldoende parkeergelegenheid en vooral: de hoogstaande kookkunsten en overheerlijke drankjes.

See you at Eindhoven!

 

The Harbour Club – Eindhoven

Belangrijke gegevens

 

Openingstijden

 

Restaurant

  • Maandag t/m zondag: 12:00 – 01:00

Keuken

  • Maandag t/m donderdag: 12:00 – 22:00
  • Vrijdag t/m zondag: 12:00 – 23:00

De locatie

The Harbour Club Eindhoven map

Sumatralaan 3, 5631 AA te Eindhoven

Waar ga jij heen?

Alle vestigingen

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021