Selecteer een pagina

Sleep & Dine

The Harbour Club Vinkeveen

Sleep  & Dine

dining with The Harbour Club

Het is tijd om puur en intens te gaan genieten! Apollo Hotel Vinkeveen heeft in samenwerking met The Harbour Club Vinkeveen een exclusief Sleep & Dine Arrangement samengesteld. Een 3-gangen menu vol met echte smaaksensaties staan op je te wachten. Boek dit arrangement vanaf €179 voor twee personen.

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij verzoeken onze gasten om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes van het hotel.

We would love to see u2

The Harbour Club – Vinkeveen

Belangrijke gegevens

Handig om te weten!

Openingstijden

  • Maandag12:00-18:00
  • Dinsdag12:00-18:00
  • Woensdag12:00-18:00
  • Donderdag 12:00-18:00
  • Vrijdag 12:00-18:00
  • Zaterdag 12:00-18:00
  • Zondag 12:00-18:00
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Map The Harbour Club Vinkeveen

Groenlandsekade 1, 3645 BA te Vinkeveen

De laatste informatie

Locatie/parkeren

The Harbour Club Vinkeveen ligt direct aan de A2 en heeft eigen parkeerplekken. Met een aanlegsteiger direct aan het restaurant gelegen is er ruimte genoeg voor boten en stap je rechtstreeks het terras op.

Kledingvoorschrift The Harbour Club

We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen (smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan).

Liever naar Amsterdam?

The Harbour Club Amsterdam Zuid

The Harbour Club Amsterdam Zuid

Sleep & Dine

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021