Selecteer een pagina

The Harbour Club onthult locatie voor vestiging in Den Haag

nov 21, 2019

The Harbour Club gaat weer een vestiging openen in Den Haag. In februari 2020 opent het horecabedrijf in het pand van Bink36, aan de Binckhorstlaan. De zaak krijgt een dikke 400 zitplaatsen en een rooftop terras.

Bink36 is een creatieve hotspot in een voormalig PTT-complex van enkele gebouwen aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Voorheen zat Rooftopbar Bink36 in de horecaruimte boven in het pand waar Harbour Club haar intrek neemt.

In oktober maakte Harbour Club al bekend terug te keren naar Den Haag. De handtekeningen voor de locatie waren toen echter nog niet gezet. Begin 2017 vertrok Harbour Club  (toen nog met de toevoeging Kitchen, uit Scheveningen vanaf de Lelykade. Destijds had oprichter Richard van Leeuwen al interesse in de wijk Brinckhorst, maar van een Haagse locatie kwam het toen niet.

Harbour Club Den Haag

The Harbour Club Den Haag krijgt dezelfde uitstraling als The Harbour Club Amsterdam Oost; te herkennen aan de grote open ruimte, de grote bar in het hart van het restaurant, een 13 meter lange haai als eyecatcher, open keuken, inloop wijnkast en alles gestyled met een vleugje glamour.

Joost Verhoeven, mede-eigenaar van HC Amsterdam Oost en Den Haag zegt over de aanwinst: ‘een unieke ervaring met een waanzinnige combinatie tussen diner en dance met internationale allure, dat gaan we gasten laten beleven in de mooiste stad achter de duinen.’

Het restaurant ligt vlakbij de A12, vanaf de snelweg rijden gasten zo het grote parkeerterrein op met meer dan 300 gratis parkeerplekken en station Den Haag HS is één kilometer verwijderd van het restaurant.

Richard van Leeuwen, oprichter van het The Harbour Club concept: ‘Met The Harbour Club Den Haag gaan we terug naar onze roots. We mogen The Harbour Club Den Haag openen in dit historische pand dat zich perfect leent voor hoe wij onze restaurants willen neerzetten.’

Naast de signature dishes als de Tomahawk steak, Fruits de Mer plateaus en de crispy oesters, zijn er ook veel gerechten met tafelbereiding terug te vinden die voor een extra beleving zorgen.

Duurzaam

The Harbour Club Den Haag gaat naast true food en glamour ook voor duurzaamheid. Met onder andere een groot aantal zonnepanelen, inductieplaten, led verlichting en stadsverwarming, draagt zij haar steentje bij. Ook de tafels zijn gerecycled, deze zijn namelijk gemaakt van het hout van oude wagon bielzen.

Over The Harbour Club

The Harbour Club telt vanaf februari 2020 vijf vestigingen in Nederland, naast Den Haag zijn dit Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Rotterdam en Vinkeveen. De restaurants van The Harbour Club groeien nog steeds en de 500 Harbour medewerkers serveren gemiddeld aan 5.000 gasten per week.

Alle locaties beschikken over een terras en een groot aantal zitplaatsen zowel in het restaurant als buiten.

Stay tuned

De laatste updates

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

THE HARBOUR CLUB BREIDT UIT. IN SEPTEMBER OPENT HET GLOEDNIEUWE THE HARBOUR CLUB THEATER. EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE VAN FORMAAT IN AMSTERDAM WAAR DINING EN ENTERTAINMENT OP TOPNIVEAU SAMENSMELTEN. THE HARBOUR CLUB THEATER IS EEN NIEUW, ZAKELIJK INITIATIEF VAN THE...

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Première VEGAS 26 september 2021 in The Harbour Club Theater Deze week start de kaartverkoop van VEGAS: een spectaculair entertainment programma, geïnspireerd op de magische stad Las Vegas. VEGAS is een restaurant en club in één, zoals alleen de beste hotels in Las...

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021