Selecteer een pagina

Events
Rotterdam

Het perfecte evenement naar jouw wensen.

Events op maat

Een feestelijk event voor jou

De prachtige locatie van The Harbour Club Rotterdam biedt veel mogelijkheden voor een geweldige bruiloft, een feestelijke verjaardag of kleurrijke babyshower. Van groot tot klein, alles is mogelijk: van waanzinnige lightshows tot DJ’s, optredens, acrobaten en champagne meisjes. Van gezellige kleinschalige diners tot een ‘the bigger the better’ event! Ons sales team denkt graag met je mee om een passend event te organiseren met het beste entertainment, geweldige gerechten en mooie dranken.

> Event aanvragen

Wat host jij?

Doe inspiratie op

Alles wat je moet weten

Voor jouw perfecte event

Qua groepsgrootte en aankleding zijn de opties eindeloos bij The Harbour Club Rotterdam. In ons restaurant is er plaats voor groepen tot 60 personen, rekening houdend met de 1,5 meter regelgeving. Wilt u meer gasten ontvangen? We bespreken de mogelijkheden graag met je. Daarnaast kunnen we in onze private dining room een lunch of diner organiseren tot 20 personen. De zaalhuur bedraagt € 200 per dagdeel (11u tot 17u of 17u tot 01u) of € 350 voor de gehele dag (11u tot 01u). In overleg zijn er aangepaste tijden mogelijk.

Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij The Harbour Club Rotterdam. De beste muziek, DJ’s, lichtshows en optredens zijn te regelen voor een avond vol vertier. We voegen graag een dosis amusement toe aan je evenement: van thema-hostesses tot oester- en champagnemeisjes, acrobaten, dansers en goochelaars. Daarnaast richten we de ruimte graag zo creatief mogelijk in, passend bij jouw thema en wensen. Ballonnen, bloemen en verschillende kleuren en stijlen zijn mogelijk voor een waanzinnig versierde ruimte!

Qua menu’s hebben we de volgende opties voor een culinair avontuur:

  • Groepen tot 10 personen kunnen gebruik maken van het a-la-carte menu.
  • Groepen van 10 tot 20 personen kunnen gebruik maken van het verkleinde a-la-carte menu of het groepsmenu.
  • Groepen vanaf 20 personen kunnen gebruiken maken van het groepsmenu waar we verschillende arrangementen aanbieden.

Bruiloft

Van jouw bruiloft maken we een groot feest bij The Harbour Club Rotterdam! We bieden de mogelijkheid tot een bruiloft met en zonder exclusieve boeking. Zonder exclusieve boeking (max. 100 personen) kunnen we de receptie, het diner en de feestavond regelen. Met exclusieve boeking (max. 300 personen) kunnen we de ceremonie, receptie, diner en de feestavond organiseren met een band of DJ en entertainment. Een eigen band of DJ is alleen mogelijk in combinatie met een exclusieve afhuur.

Receptie / Borrel:

Voor een gezellige receptie of borrel hebben we geen vaste arrangementen of prijzen. We maken er graag een prachtig evenement van aan de hand van jouw wensen. Er is de mogelijkheid om de drankjes op nacalculatie te doen of in een arrangement. In overleg met jou serveren we graag de beste hapjes, van sushi en bittergarnituur tot een volledig walking dinner. We gaan graag met je in gesprek om een geweldig evenement te organiseren!

De details

Events op maat

Foto booth

Jouw event vastgelegd op een persoonlijke manier? Kies de perfecte achtergrond of voeg een persoonlijke tekst aan de foto’s toe! Get ready for your close-up!

 

Extraordinary entertainment

Oestermeisjes, hostessen, cocktail shakers of dans acts? We’ve got you! Maar denk ook is aan een magician, een sketch artist of een live body paint! Alles om jouw event net dat beetje extra te geven!

 

Funk it up

Als je het doet, doe het dan met stijl! Wil je bloemen, ballonnen, merchandise of andere funky props? We helpen je graag met het meest unieke evenement waar je altijd al van droomde.

Plattegronden

Capaciteit per ruimte

LocatieMax. p zittendMax. p staand
Restaurant200
Terras190300
Entresol52100
Business Lounge4250
Rooftop terras3260

Opstellingen

THEATER
Geschikt voor grote sessies en korte hoorcolleges waarvoor geen uitgebreide notities nodig zijn. Dit is een handige opstelling om te gebruiken voordat discussies of rollenspellen beginnen, omdat de stoelen kunnen worden verplaatst.

RECEPTIE
Terwijl alle gasten staan, worden drankjes en lichte hapjes geserveerd door het personeel of gepresenteerd op kleine buffettafels. De receptie mag voorafgaan aan een lunch of diner.

E-VORM, U-VORM EN T-VORM OPSTELLING
Geschikt voor groepen kleiner dan 25 personen. Deze zijn het meest geschikt voor interactie met een leider die aan het hoofd van de opstelling zit. Geluid en video kan meestal het best aan het open uiteinde van de zitplaats worden opgesteld.

CONFERENTIE OF “HOLLOW SQUARE” OPSTELLING
Deze opstelling is geschikt voor interactieve discussies en sessies waarbij aantekeningen worden gemaakt. Deze opstelling is geschikt voor minder dan 18 personen.

Event aanvragen

The Harbour Club Moët

Toch tickets kopen?

Aanwezig op een Harbour event

Geen eigen evenement organiseren, maar wel genieten van luxe, het beste eten en een flinke doses entertainment? Bij The Harbour Club Rotterdam organiseren we regelmatig op zondag een befaamde brunch en vullen topartiesten de programmering tijdens onze eigen Harbour events. Bekijk snel de aankomende events en boek jouw ticket.

The Harbour Club – Rotterdam

Belangrijke gegevens

Handig om te weten!

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 16:00-21:00
  • Vrijdag 16:00-21:00
  • Zaterdag 16:00-21:00
  • Zondag 16:00-21:00
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Map The Harbour Club Rotterdam

Kievitslaan 25, 3016 CG te Rotterdam

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021