Selecteer een pagina

Tickets
Rotterdam

De beste culinaire events.

Tickets

 

Events bij The Harbour Club Rotterdam

Bij The Harbour Club Rotterdam weten we als geen ander hoe we het beste eten en de mooiste dranken moeten combineren met show en entertainment. Met onze eigen georganiseerde events brengen we deze facetten samen en verzorgen een unieke, onvergetelijke tijd. Wij gaan voor een een waanzinnige combinatie tussen true food en dance met internationale allure. Bekijk snel welke events we op de planning hebben!

> Bekijk upcoming events

Koop jij tickets voor de volgende events?

Upcoming Events – Rotterdam

Wegens de huidige omstandigheden vinden er de komende tijd geen The Harbour Club evenementen plaats. Zodra het mogelijk is, organiseren wij weer de mooiste evenementen met de beste food & drinks en top artiesten. Deze pagina zal dan weer aangevuld worden.

Een blik terug

Onvergetelijke tijden

Bij The Harbour Club Rotterdam weten we hoe we een feestje moeten vieren. Prachtige Sunday Live! events passeerden al de revue. Genieten van een heerlijke zondagmiddag met de beste live muziek. De kids vermaakten zich kostelijk in onze Kids Club! Ons motto ‘puur en intens genieten’ voeren we door in onze eigen georganiseerde events met een heerlijke menukaart en bijpassende dranken. Kom jij binnenkort langs voor een onvergetelijke ervaring?

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021