Selecteer een pagina

Welcome back at

The Harbour Club.

TIME TO SHINE AGAIN

THE HARBOUR CLUB welcomes you back!

We are so ready!

Book your table &

hope to see you all very soon!

 

Waar ga jij heen?

Alle vestigingen

Welkom bij The Harbour Club

Een onvergetelijke ervaring

The Harbour Club biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau binnen een internationale allure centraal staan. Laat je verrassen door de prachtige ruimtes, grote terrassen en hoogwaardige kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid. Samen met de mooiste wijnen en originele cocktails. The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid; alles voor jou.

> Reserveren

Come dine with us

Menu

Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten zijn goed genoeg. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor de sushi en sashimi worden de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongeëvenaard.

Szechuan Aubergine

  • Red Pepper
  • Chestnut
  • Scallion

Salmon Torch Maki

  • Salmon
  • Avocado
  • Teriyaki

Tomahawk

  • 800gr Dry-aged Meadow beef

Black Cod

  • Citrus misoyaki
  • Soy-garlic
The Harbour Club Moët

See you at Vegas!

The Harbour Club theater

Entertainment zoals in Nederland niet eerder bestond. Tot nu toe. Dát is VEGAS in het gloednieuwe The Harbour Club Theater. Een volledige avond uit met een spectaculaire show, de signature gerechten van The Harbour Club en club zoals alleen het mooie Vegas dat kent. In het unieke, speciaal voor deze show gebouwde theater! Een avontuur waar al uw zintuigen van de ene sensatie naar een nieuwe worden geprikkeld.

Something new is coming

The Harbour Club in concert

The best venue creates the best vibe. What can you expect? Off course the best foods and your favorite spirits.

The Harbour Club band will play your favorites.

Our hosts Quincy, Mike Peterson and Renee Kouwenhoven are one of the best singers in town , joined by our dancers they will sing for and with you all the classics and hits of today.

Every show a 30 minutes contribution of one of the most populair artist in town!

And after that we make the party started with sax, Yes sax not sex, percusion and our residence DJ…

Are you in for the best musical entertainment show?

 

Boatservice The Harbour Club

Business, feesten en partijen

Netwerken, vieren, lanceren en vooral samen.

The Harbour Club is de perfecte locatie voor een event op maat. Van klein tot groot. Van chic tot casual. Van particuliere feesten en partijen, tot business events. Een productlancering, personeelsfeest, huwelijk, babyshower of jubileum. Alles is mogelijk voor uw gelegenheid en groepsgroote. Met state-of-the-art faciliteiten in samenwerking met onze vaste leveranciers voor decoratie, entertainment, licht & geluid creëren wij voor u een onvergetelijk event.

Gift card

Het ultieme cadeau.

Verwen je geliefde, vrienden, collega’s of kennissen met een onvergetelijke ervaring bij The Harbour Club met onze restaurant gift card. Onze gift cards zijn te bestellen van €25 tot elk wenselijk bedrag en kunnen worden besteed voor een heerlijke brunch, lunch of diner. Ook kun je een gift card kopen in ons restaurant en deze daar opwaarderen.

Stay tuned

De laatste updates

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

THE HARBOUR CLUB BREIDT UIT. IN SEPTEMBER OPENT HET GLOEDNIEUWE THE HARBOUR CLUB THEATER. EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE VAN FORMAAT IN AMSTERDAM WAAR DINING EN ENTERTAINMENT OP TOPNIVEAU SAMENSMELTEN. THE HARBOUR CLUB THEATER IS EEN NIEUW, ZAKELIJK INITIATIEF VAN THE...

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Première VEGAS 26 september 2021 in The Harbour Club Theater Deze week start de kaartverkoop van VEGAS: een spectaculair entertainment programma, geïnspireerd op de magische stad Las Vegas. VEGAS is een restaurant en club in één, zoals alleen de beste hotels in Las...

Wat vinden jouw voorgangers?

Ervaringen The Harbour Club

Waar vind je ons?

The Harbour Clubs

Rotterdam
Kievitslaan 25
3016 CG
010 436 8888
rotterdam@theharbourclub.nl

Den Haag
Binckhorstlaan 36
2516 BE
070 891 3224
denhaag@theharbourclub.com

Vinkeveen
Groenlandsekade 1
3645 BA
0297 784 911
vinkeveen@theharbourclub.com

Amsterdam Oost
Cruquiusweg 67
1019 AT
020 767 0421
amsterdam@theharbourclub.com

Amsterdam Zuid
Apollolaan 2
1077 BA
020 570 57 31
amsterdamzuid@theharbourclub.com

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021