Selecteer een pagina

Business Events
Vinkeveen

Het business event passend bij jouw wensen.

Events op maat

Business events bij The Harbour Club Vinkeveen

The Harbour Club Vinkeveen is een prachtige locatie om een business event te organiseren, geheel in stijl en zo glamorous als je het zelf wilt. Denk aan een mooi bedrijfsfeest, een gezellig kerstdiner of een productlancering. Ook vergaderingen en daarop aansluitend een diner valt onder de mogelijkheden. We organiseren graag een waanzinnig event, helemaal in lijn met de wensen van je bedrijf. De opties zijn eindeloos en we denken graag met je mee!

> Vraag een event aan

Wat host jij?

Doe inspiratie op

Alles wat je moet weten

Voor jouw perfecte business event

The Harbour Club Vinkeveen biedt je prachtige ruimtes geschikt voor een mooi evenement. Van ons prachtige restaurant, THC bar en naastgelegen Event Centre Vinkeveen, tot mooie terras met heerlijk privé strand Vinki Beach en privéruimte Big Boys Room. In ons restaurant kunnen we groepen tot 70 personen ontvangen, rekening houdend met de 1,5 meter regelgeving. In onze private dining room organiseren we graag een geheel verzorgde receptie, lunch, diner of een vergadering tot 50 personen. Organiseert u een event voor een grote groep? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

We serveren de volgende menu’s per groep:

  • Groepen tot 10 personen kunnen gebruik maken van het a-la-carte menu.
  • Groepen van 10 tot 20 personen kunnen gebruik maken van het verkleinde a-la-carte menu of het groepsmenu.
  • Groepen vanaf 20 personen kunnen gebruiken maken van het groepsmenu waar we verschillende arrangementen aanbieden.

De details

Events op maat

Audiovisueel

Wil je voor je meeting of presentatie bepaalde gegevens visualiseren? Een beamer, scherm, flipover en geluidsapparatuur zijn in onze Business Lounge aanwezig. Maar ook tv-schermen, een headset, een podium of live stream kunnen we via ons vaste AV-bedrijf voor je regelen!

Extraordinary entertainment

Een orgineel en verrassend element tijdens de receptie? Denk is aan een magician, een sketch artist of een muzikant! Alles om jouw bedrijfsevent net dat beetje extra te geven!

Funk it up

Als je het doet, doe het dan met stijl! Wil je bloemen, ballonnen, merchandise of andere funky props? We helpen je graag met het meest unieke evenement waar je altijd al van droomde.

Capaciteit per ruimte

LocatieMax. p staandMax. p zittend
Private dinnerBig Boys Room3050
DinnerTHC70
DinnerTHC Bar4070
Reception drinksTHC Bar70
Buy-outTHC150200
THC terrace200300
THC & ECV terrace + Vinki Beach500

Opstellingen

THEATER
Geschikt voor grote sessies en korte hoorcolleges waarvoor geen uitgebreide notities nodig zijn. Dit is een handige opstelling om te gebruiken voordat discussies of rollenspellen beginnen, omdat de stoelen kunnen worden verplaatst.

RECEPTIE
Terwijl alle gasten staan, worden drankjes en lichte hapjes geserveerd door het personeel of gepresenteerd op kleine buffettafels. De receptie mag voorafgaan aan een lunch of diner.

E-VORM, U-VORM EN T-VORM OPSTELLING
Geschikt voor groepen kleiner dan 25 personen. Deze zijn het meest geschikt voor interactie met een leider die aan het hoofd van de opstelling zit. Geluid en video kan meestal het best aan het open uiteinde van de zitplaats worden opgesteld.

CONFERENTIE OF “HOLLOW SQUARE” OPSTELLING
Deze opstelling is geschikt voor interactieve discussies en sessies waarbij aantekeningen worden gemaakt. Deze opstelling is geschikt voor minder dan 18 personen.

Event aanvragen

The Harbour Club – Vinkeveen

Belangrijke gegevens

Handig om te weten!

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 16:00-20:00
  • Vrijdag 16:00-20:00
  • Zaterdag 16:00-20:00
  • Zondag 12:00-21:00
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Map The Harbour Club Vinkeveen

Groenlandsekade 1, 3645 BA te Vinkeveen

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021