Selecteer een pagina

 

The HArbour Club Theater presenteert:

Hans Klok’s magical family show

Deze kerstvakantie gaat magisch worden! Stap met het hele gezin in de wondere wereld van magie en illusie. Ontrafel samen met Hans Klok en zijn magische vrienden het geheim van de sneeuw. Maar laat je bovenal verwonderen tijdens Hans Klok’s Magical Family Show in het prachtige The Harbour Club Theater.

Jouw ticket is inclusief een gereserveerde plaats die ter plaatse zal worden toegewezen en  dit zal een aparte tafel zijn voor uw gezelschap. Het ticket is exclusief eten en drinken. Tot aanvang van iedere show is er gelegenheid een bestelling door te geven. Als de show is begonnen zal er enkel nog drinken worden geserveerd.

Iedere datum hebben wij 2 shows. De eerste show start om 11:00 uur en eindigt om 12:15 uur. De middag show zal om 15:00 uur starten en eindigt om 16:15 uur. Inloop van de show is een uur van te voren waarin ook uw eet bestelling gedaan kan worden.

 

The Harbour Club Theater

RESTAURANT – MUSIC – ENTERTAINMENT

The Harbour Club – Theater

Belangrijke gegevens

Kom je langs?

Contactgegevens

+31 (0) 20 767 0421
theater@theharbourclub.com

Bezoekadres

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
Nederland

Postadres

Harbour Club Theater BV
Flevoweg 39F
2318 BX Leiden

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Handig om te weten!

Openingstijden

  • Maandag Op aanvraag
  • Dinsdag Op aanvraag
  • Woensdag Op aanvraag
  • Donderdag Op aanvraag
  • Vrijdag Op aanvraag
  • Zaterdag Op aanvraag
  • Zondag Op aanvraag
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Cruquiusweg 67, 1019AT te Amsterdam

De laatste informatie

Locatie

The Harbour Club Theater ligt pal naast The Harbour Club Amsterdam Oost. Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of per boot (Port Entrepot, Zeeburgerkade).

Parkeren

U kunt o.a. gebruik maken van de parkeergarage Parking Cruquius Amsterdam, van ParkingYou. De garage bevindt zich onder het Niu Fender hotel op de hoek van de straat.

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021