ContactInformatie

Kledingvoorschrift

We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen (smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan).

 

The Harbour Club Amsterdam Oost is op 31 december en 1 januari gesloten
Routebeschrijving

Neem de afslag S114 (Zeeburg). Onderaan de afrit slaat u bij de verkeerslichten linksaf (IJburglaan). Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf naar de Zuiderzeeweg. Volg de weg tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf (Zeeburgerdijk). Vervolgens sla je na ca. 200 meter opnieuw rechtsaf de TH.K. Lohuizenlaan in. Sla bij de rotonde rechtsaf. The Harbour Club bevindt zich op de hoek van de Cruquiusweg. U kunt o.a. gebruik maken van de parkeergarage van ParkingYou. De garage bevindt zich onder het Niu Fender hotel op de hoek van de straat. Als u gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten kunt u bij vertrek uw ticket van deze parking valideren bij de uitgang. De parkeerkosten voor gasten bedragen € 8,00 voor een hele dag.

Wilt u voorafgaand aan uw bezoek een plek bemachtigen kunt u hier terecht.

Let op: Maak je gebruik van een navigatiesysteem voer dan als adres de Zeeburgerkade 830, 1019 HT Amsterdam als adres in.

 

Per boot

The Harbour Club Amsterdam Oost beschikt over 10 ligplaatsen in de naastgelegen jachthaven. Deze zijn aangegeven met borden met hierop het logo van The Harbour Club Amsterdam Oost. Kom je met de boot? Denk dan aan het rustig aan komen varen en met een normaal muziekvolume. Max. 7km per uur.

 

Route via Google maps

Klik HIER om de route automatisch te berekenen.

Werkzaamheden: van 5 oktober tot medio november 2020.
The Harbour Club Oost is bereikbaar via de Piet Heintunnel.
https://www.amsterdam.nl/projecten/werkzaamheden/insulindewegflevoweg/kruispunt-zeeburgerdijk-flevoweg/

Locatie

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
Nederland
amsterdam@theharbourclub.nl
T. 020-767 0421

 

After a few magical months, we sadly need to close our restaurants temporarily again due to new COVID-19 measures.

In the meantime: experience The Harbour Club flavours at home with our take away and delivery service. Call us or order by https://theharbourclub.com/takeaway

Contactformulier

I'd like to receive the newsletter