Selecteer een pagina

 The  Harbour Club
Vinkeveen

About

Vinkeveen

Op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen vindt u The Harbour Club Vinkeveen. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kunt u aan het water dineren en genieten van het fantastische uitzicht. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner en natuurlijk een sprankelende avond met vrienden. Of aanmeren tijdens een boottochtje op de plassen. Een unieke ambiance, gastvrije service, kwalitatieve keuken en uitstekende bereikbaarheid, dat is wat The Harbour Club Vinkeveen omschrijft.

> Lees meer

What’s your flavour?

Menu

Zeebaars Ceviche. Dry Aged Tomahawk Steak. Vlees van de Josper grill. Krakend verse oesters. De beste sushi. Ga voor een onvergetelijke ervaring met de beste gerechten bij The Harbour Club Vinkeveen.

Szechuan Aubergine

 • Red Pepper
 • Chestnut
 • Scallion

Salmon Torch Maki

 • Salmon
 • Avocado
 • Teriyaki

Tomahawk

 • 800gr Dry-aged Meadow beef

Black Cod

 • Citrus misoyaki
 • Soy-garlic

Varen in stijl

The Harbour Club boat service.

Perfect voor een zonnige dag: je favoriete gerechten van The Harbour Club & ijskoude drankjes op je eigen boot. Geef ons vooraf je wensen en aanmeertijd door en wij zorgen ervoor dat je bestelling overhandigd wordt aan de kade voor ons terras in Vinkeveen. Niet te missen voor je perfecte boottocht! Bel 0297 784 911 of bestel je boat take away hieronder.

Boatservice The Harbour Club
The Harbour Club Vinkeveen Tickets

Genieten

The Harbour Club events.

Met een adembenemend uitzicht op de Vinkeveense Plassen, muurschilderingen van Pablo Lucker en opvallende allure, is The Harbour Club Vinkeveen een locatie om alles even te vergeten. Maak je ervaring af door een The Harbour Club event te bezoeken: food & drinks samen met het beste entertainment. Dinner shows, concerten en meer. Bekijk snel alle events de komende periode!

Business, feesten en partijen

Netwerken, vieren, lanceren en vooral samen.

The Harbour Club Vinkeveen is een prachtig event venue met allure. En door de ruime opzet ideaal om grotere groepen te ontvangen. Het is daarom de perfecte locatie om een mooi evenement te organiseren. Van klein tot groot. Een zakelijk evenement of een mooi feest met vrienden en familie.

Voor een feestelijk diner, een grote bruiloft of een bedrijfsfeest ben je hier aan het goede adres. Wij verzorgen een hoogstaand culinair event met de beste wijnen en verrassende cocktails. Ga voor een prachtig event in ons restaurant of boek een ruimte via Event Centre Vinkeveen.

The Harbour Club Vinkeveen events

Wat vinden jouw voorgangers?

Ervaringen The Harbour Club.

The Harbour Club – Vinkeveen

Belangrijke gegevens

Handig om te weten!

Openingstijden

 • Maandag11:00-00:00
 • Dinsdag11:00-00:00
 • Woensdag11:00-00:00
 • Donderdag 11:00-00:00
 • Vrijdag 11:00-00:00
 • Zaterdag 11:00-00:00
 • Zondag 11:00-00:00
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Map The Harbour Club Vinkeveen

Groenlandsekade 1, 3645 BA te Vinkeveen

De laatste informatie

Locatie/parkeren

The Harbour Club Vinkeveen ligt direct aan de A2 en heeft eigen parkeerplekken. Met een aanlegsteiger direct aan het restaurant gelegen is er ruimte genoeg voor boten en stap je rechtstreeks het terras op.

Kledingvoorschrift The Harbour Club

We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen (smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan).

Toch ergens anders heen?

Andere vestigingen

Amsterdam Oost

Cruquiusweg 67

Amsterdam Zuid

Apollolaan 2

Den Haag

Binckhorstlaan 36

Rotterdam

Kievitslaan 25

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021