Selecteer een pagina

The Harbour Club Theater

The best entertainment, food & drinks!

Tickets

Events in The Harbour Club Theater

Op dit moment is het niet mogelijk om een reservering te maken voor één van onze shows. Geschokt hebben wij kennis genomen van het besluit van Gemeente Amsterdam om ons restaurant en theater aan de Cruquiusweg op basis van openbare orde en veiligheid per direct te sluiten. Aanleiding voor dit besluit is het incident bij onze entree in de nacht van 9 op 10 augustus. Het verbaast ons ten zeerste dat dit besluit zeven dagen na het incident is genomen. Daarnaast betreuren wij het feit dat dit besluit zonder enige onderbouwing naar ons toe is genomen. Wij werken volledig mee met het politieonderzoek en zijn in contact met de politie over onze beveiliging. We zullen het gesprek aangaan met de gemeente over de heropening van onze locatie. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met gasten die een reservering in het restaurant en/of theater hebben. Voor nu hopen we u te mogen verwelkomen in één van onze andere vestigingen.

 

 

Kies je favoriet en koop je tickets

Koop hier je tickets

The Harbour Club Theater

RESTAURANT – MUSIC – ENTERTAINMENT

The Harbour Club – Theater

Belangrijke gegevens

Contactgegevens

+31 (0) 20 767 0421
theater@theharbourclub.com

Bezoekadres

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
Nederland

Postadres

Harbour Club Theater BV
Flevoweg 39F
2318 BX Leiden

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Openingstijden

  • Maandag Op aanvraag
  • Dinsdag Op aanvraag
  • Woensdag Op aanvraag
  • Donderdag Op aanvraag
  • Vrijdag Op aanvraag
  • Zaterdag Op aanvraag
  • Zondag Op aanvraag

De locatie

Cruquiusweg 67, 1019AT te Amsterdam

De laatste informatie

Locatie

The Harbour Club Theater ligt pal naast The Harbour Club Amsterdam Oost. Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of per boot (Port Entrepot, Zeeburgerkade).

Parkeren

U kunt o.a. gebruik maken van de parkeergarage Parking Cruquius Amsterdam, van ParkingYou. De garage bevindt zich onder het Niu Fender hotel op de hoek van de straat.

Waar ga jij heen?

Alle vestigingen

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021