Selecteer een pagina

Tickets
Den Haag

De beste culinaire events.

Tickets

 

Events bij The Harbour Den Haag

Bij The Harbour Club Den Haag weten we écht goed wat puur en intens genieten is. Graag combineren we de beste gerechten met een unieke, onvergetelijke avond vol show en entertainment. Wij gaan voor een een waanzinnige combinatie tussen true food en dance met internationale allure. Zo organiseren we onze befaamde zondag brunch en vullen topartiesten de programmering. Zo is The Harbour Club dé locatie voor een perfecte avond uit. Bekijk snel welke events we op de planning hebben!

> Bekijk upcoming events

Koop jij tickets voor de volgende events?

Upcoming Events – Den Haag

Wegens de huidige omstandigheden vinden er de komende tijd geen The Harbour Club evenementen plaats. Zodra het mogelijk is, organiseren wij weer de mooiste evenementen met de beste food & drinks en top artiesten. Deze pagina zal dan weer aangevuld worden.

Een blik terug

Onvergetelijke avonden

Bij The Harbour Club Den Haag staat show en entertainment hoog in het vaandel. Zo staat The Harbour Club Den Haag bekend om haar fameuze brunches! Zoals onze heerlijke Sunday Brunch ‘The Brunch’, waarbij ouders (en andere gasten) genieten van de beste live entertainment en muziek en de kids zich vermaken in onze The Harbour Club Kids. Of ons nieuwe ‘The Brunch’ waarbij we een heerlijk 4-gangen brunchmenu serveren met champagne, live muziek en entertainment en DJ’s.

Ook hosten we voor de muziekliefhebbers waanzinnige Dinner Concerts, Winter Concerts en Thursday Night Live, waarbij er van de beste gerechten en Nederlandse artiesten wordt genoten in een intieme sfeer. Danny de Munck, OG3NE en Jeroen van der Boom schitterden al op het podium. Voor de comedy-lovers is onze Najib Comedy Show met Najib Amhali & guests en een heerlijk diner de perfecte optie.

Kom jij ook genieten tijdens een heerlijk Harbour event vol met het heerlijkste eten en de beste dranken? We zien je graag!

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021