Selecteer een pagina

The Harbour Club
Den Haag

About

Den Haag

The Harbour Club Den Haag is de jongste telg van The Harbour Group. Het spiksplinternieuwe restaurant bevindt zich in het creatieve bedrijfspand BINK36 op de vijfde verdieping. Gasten genieten hier van de ultieme vibe van The Harbour Club: heerlijke gerechten, een uitgebreide drankenkaart, uitstekende service en wekelijks entertainment. De gigantische open ruimte van 1.400m2 met de grote bar in het hart van de zaak, een open keuken, inloop wijnkast, het serre-restaurant en het enorme rooftop terras met uitzicht op de skyline van Den Haag, maken dit dé hotspot van Den Haag!

> Lees meer

What’s your flavour?

Menu

The Harbour Club Den Haag staat bekend om haar vele sushi rollen, verste vis en mooie vlees gerechten. Hoogstaande kookkunsten, een creatief menu en de beste bijpassende drankjes zorgen voor een onvergetelijk culinair avontuur. Ga jij voor vlees van de Josper grill, kreeft of de lekkerste sushi en sashimi?

Szechuan Aubergine

 • Red Pepper
 • Chestnut
 • Scallion

Salmon Torch Maki

 • Salmon
 • Avocado
 • Teriyaki

Tomahawk

 • 800gr Dry-aged Meadow beef

Black Cod

 • Citrus misoyaki
 • Soy-garlic
The Harbour Club Easter Box

The Harbour club Den Haag presents:

the Dinner concerts Christmas edition

On December 24, 25 & 26, you can celebrate the best time of the year in the perfect Christmas atmosphere at The Harbour Club Den Haag. Enjoy our special 4-course shared menu while experiencing live music entertainment by Mike Peterson & band!

The Harbour Club Tickets Den Haag

Genieten

The Harbour Club events.

The Harbour Club trekt gasten aan die houden van hoge kwaliteit, comfort, persoonlijke service en live beats. De perfecte combinatie tussen dine & dance. The Harbour Club overtreft de verwachtingen en belooft je wereld spannender en specialer te maken. De ‘resident DJ’s’ zijn dagelijks aanwezig, periodiek organiseert The Harbour Club Den Haag op zondag een befaamde brunch en topartiesten vullen de maandprogrammering.

Business, feesten en partijen

Netwerken, vieren, lanceren en vooral samen.

Met ruim 400 zitplaatsen, een rooftop terras met zicht op de skyline van Den Haag én die typische vibe, is The Harbour Club Den Haag een waanzinnige combinatie tussen true food en dance van internationale allure. De ligging van het restaurant is perfect; vanaf de A12 rijd je zo het grote parkeerterrein op met meer dan 400 gratis parkeerplekken en vanaf station Den Haag HS ben je slechts één kilometer verwijderd van het restaurant. The Harbour Club Den Haag is ook de ideale locatie voor een uniek private event!

The Harbour Club Den Haag Events Gasten
The Harbour Club Giftcard

Gift card

Het ultieme cadeau.

Verwen je geliefde, vrienden, collega’s of kennissen met een onvergetelijke ervaring bij The Harbour Club met onze restaurant gift card. Onze gift cards zijn te bestellen van €25 tot elk wenselijk bedrag en kunnen worden besteed voor een heerlijke brunch, lunch of diner. Ook kun je een gift card kopen in ons restaurant en deze daar opwaarderen.

Wat vinden jouw voorgangers?

Ervaringen The Harbour Club.

The Harbour Club – Den Haag

Belangrijke gegevens

Handig om te weten!

Openingstijden

 • Maandag 12:00-17:00
 • Dinsdag 12:00-17:00
 • Woensdag 12:00-17:00
 • Donderdag 12:00-17:00
 • Vrijdag 12:00-17:00
 • Zaterdag 11:00-17:00
 • Zondag 12:00-17:00
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Map The Harbour Club Den Haag

Binckhorstlaan 36, 2516 BE te Den Haag

De laatste informatie

Locatie/Parkeren

De ligging van The Harbour Club Den Haag is erg gunstig. Vanaf de A12 rijd je zo ons grote parkeerterrein op, waar meer dan 400 gratis parkeerplaatsen zijn. Vanaf station Den Haag HS is het slechts 1 km naar ons restaurant.

Kledingvoorschrift The Harbour Club

We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen (smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan).

Toch ergens anders heen?

Andere vestigingen

Amsterdam Oost

Cruquiusweg 67

Amsterdam Zuid

Apollolaan 2

Rotterdam

Kievitslaan 25

Vinkeveen

Groenlandsekade 1

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021