The Harbour Club Amsterdam Oost

Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een blend van Miami, Barcelona en de Côte d’Azur:
een industriële locatie – een oude wijnterminal – turned fashionable chic. Kom langs en laat je verrassen door de immense ruimte (2.200m2), het ‘top notch gestylde’ interieur, de zes meter lange visvitrine, de hoogwaardige kookkunsten en de zestien meter lange muurschildering van neo popart kunstenaar Selwyn Senatori.

Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten.

Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Zit buiten op een uitgestrekt terras, geniet van het uitzicht op het water en maak een keuze uit één van de vele cocktails.

The Harbour Club Amsterdam Oost ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring en er zijn aanmeermogelijkheden voor boten.

U kunt o.a. gebruik maken van de parkeergarage van ParkingYou. De garage bevindt zich onder het Niu Fender hotel op de hoek van de straat. Als u gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten kunt u bij vertrek uw ticket van deze parking valideren bij de uitgang. De parkeerkosten voor gasten bedragen € 8,00 voor een hele dag.


Kledingvoorschrift The Harbour Club
We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen (smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan).

*Foto's die gemaakt worden tijdens evenementen door onze fotograaf worden online gezet op social media

UpcomingEvents

Bezoek ook onzeandere restaurants