Selecteer een pagina

 The  Harbour Club
Amsterdam Oost

About

Amsterdam Oost

Een unieke locatie aan het Amsterdamse water met internationale allure en buitengewoon fantastisch eten. Een industriële locatie – een voormalige wijnterminal – turned fashionable chic, met een gigantisch terras aan de Entrepot-haven. Kom of vaar langs en laat je verrassen door deze unieke locatie: de immense ruimte, meters lange visvitrine, de glazen wijnkast, neo popart van kunstenaar Selwyn Senatori en vooral: de hoogstaande kookkunsten!

> Lees meer

What’s your flavour?

Menu

Bij The Harbour Club kom je voor hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Geniet van het beste vlees van de Josper grill, verse vis, kreeft, oesters en heerlijke sushi en sashimi.

Szechuan Aubergine

 • Red Pepper
 • Chestnut
 • Scallion

Salmon Torch Maki

 • Salmon
 • Avocado
 • Teriyaki

Tomahawk

 • 800gr Dry-aged Meadow beef

Black Cod

 • Citrus misoyaki
 • Soy-garlic

Varen in stijl

The Harbour Club boat service.

Perfect voor een zonnige dag: je favoriete gerechten van The Harbour Club & ijskoude drankjes op je eigen boot. Geef ons vooraf je wensen en aanmeertijd door en wij zorgen ervoor dat je bestelling overhandigd wordt aan de kade voor ons terras in Amsterdam Oost. Niet te missen voor je perfecte boottocht! Bel 020 767 0421 of bestel je boat take away hieronder.

Boatservice The Harbour Club
The Harbour Club Amsterdam Oost Gasten Wijn

Dinner Concerts

The Harbour Club events

Bij The Harbour Club Amsterdam Oost halen we alles uit de kast om jouw lunch of dinerervaring nóg specialer te maken. Ga aan tafel en combineer een culinair avontuur met muziek en entertainment. Bekijk alle aankomende evenementen, bestel je ticket en reserveer je tafel.

Business, feesten en partijen

Netwerken, Vieren, Lanceren en Vooral Samen.

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest of zakelijk evenement? Onder het dak van The Harbour Club Amsterdam Oost bieden onze ruimtes The Venue en Next Door oneindige mogelijkheden in een inspirerende omgeving. Deze ruimtes zijn is bij uitstek geschikt voor (zakelijke) bijeenkomsten, fashion shows, bruiloften, feesten en partijen. We organiseren graag een evenement volledig passend bij jouw wensen.

The Harbour Club Amsterdam Oost Food Drinks

Gift card

Het ultieme cadeau.

Verwen je geliefde, vrienden, collega’s of kennissen met een onvergetelijke ervaring bij The Harbour Club met onze restaurant gift card. Onze gift cards zijn te bestellen van €25 tot elk wenselijk bedrag en kunnen worden besteed voor een heerlijke brunch, lunch of diner. Ook kun je een gift card kopen in ons restaurant en deze daar opwaarderen.

Wat vinden jouw voorgangers?

Ervaringen The Harbour Club

The Harbour Club – Amsterdam Oost

Belangrijke gegevens

Kom je langs?

Contactgegevens

+31 (0) 20 767 0421
amsterdam@theharbourclub.nl

Bezoekadres

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
Nederland

Postadres

Harbour Amsterdam B.V.
Postbus 491
2300 AL Leiden
KVK: 53267249

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Handig om te weten!

Openingstijden

 • Maandag11:00-00:00
 • Dinsdag11:00-00:00
 • Woensdag11:00-00:00
 • Donderdag 11:00-00:00
 • Vrijdag 11:00-00:00
 • Zaterdag 11:00-00:00
 • Zondag 11:00-00:00
 • Keuken iedere dag van 12:00-23:00
Rijd niet verkeerd.

De locatie

Cruquiusweg 67, 1019AT te Amsterdam

De laatste informatie

Locatie

Een van de unique selling points van The Harbour Club is de ligging, je kunt de locatie betreden via de hoofdingang maar ook via de waterzijde. De rederijen die in en rond Amsterdam opereren zijn allemaal goed bekend met de locatie en kunnen verschillende routes bieden om het restaurant aan te komen en te verlaten.

Kledingvoorschrift The Harbour Club

We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen (smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan).

Parkeren

U kunt o.a. gebruik maken van de parkeergarage van ParkingYou. De garage bevindt zich onder het Niu Fender hotel op de hoek van de straat. Als u gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten kunt u bij vertrek uw ticket van deze parking valideren bij de uitgang. De parkeerkosten voor gasten bedragen € 8,25 voor een hele dag.

Toch ergens anders heen?

Andere vestigingen

Rotterdam

Kievitslaan 25

Den Haag

Binckhorstlaan 36-M5

Amsterdam Zuid

Apollolaan 2

Vinkeveen

Groenlandsekade 1

Or follow us here

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021