The Harbour Club Kitchen Scheveningen

Benieuwd naar waar de roots liggen van The Harbour Club? Breng dan een bezoek aan de eerste vestiging: The Harbour Club Kitchen Scheveningen. Een trendy en stijlvol restaurant waar lifestyle, DJ’s, Asian Fusion en de traditionele keuken bij elkaar komen.

The Harbour Club Kitchen Scheveningen, direct aan de kade gelegen, heeft een industriële inrichting die eigentijds, Amerikaans en stoer aandoet. Een bezoek aan The Harbour Club Kitchen staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met een oog voor detail. Het restaurant is ‘the place to be’ om te genieten van oesters, Fruits de Mer en de beste sushi van Den Haag en omstreken.

The Harbour Club Kitchen Scheveningen staat niet alleen bekend om haar unieke locatie, gastvrije service en kwaliteitskeuken, maar ook om haar terras. Op het dakterras kunt u heerlijk loungen en heeft u een onbelemmerd zicht op de altijd bedrijvige haven.

Bent u op zoek naar kwaliteit in een ontspanning omgeving, dan voelt u zich bij The Harbour Club Kitchen Scheveningen direct thuis.

UpcomingEvents

Bezoek ook onzeandere restaurants