Selecteer een pagina

Sensationele smaakbeleving met een vleugje glamour

nov 20, 2020

In een spectaculaire ambiance genieten van bubbels, sushi of een Tomahawk steak dat kan bij The Harbour Club. Deze nieuwe rooftop hotspot in Den Haag is een beleving voor iedereen die een echte avond uit wil ervaren.

Op BINK 36 volg je de borden van The Harbour Club waar je binnen een grote lift instapt op weg naar de bo-venste etage. De muziek die steeds dichterbij komt maakt het bijna mysterieus en daar begint de ontdekkingsreis. Zodra de lift-deuren opengaan word je als gast hartelijk ont-vangen door de bekende Gio, Stacy en Tamara. In een oase van internationale allure kom je hier altijd ogen te kort.

In de open keuken worden smaakvolle gerechten bereid en de gigantische wijnkasten staan vol met champagne en prach-tige wijnen. In het midden van The Harbour Club is de royale bar waar waanzinnige cocktails wor-den gemaakt en glazen met bubbels worden gevuld.

De ronde banken met de stoere tafels zorgen voor een intieme sfeer. De metersgrote haaien van goud zwemmen als het ware vanaf het hoge zwarte plafond in deze ruimte. Met een groot kunstwerk op de achtermuur staat de DJ lekkere muziek te draaien en de akoestiek is hier steengoed.

De sfeervolle serre en het ro-yale terras hebben een adembenemend uitzicht. The Harbour Club is een beleving voor iedereen die een echte avond uit wil ervaren. Manager Pieter Smit: “Hoewel we op het moment van dit interview alleen open mogen voor Take Away en Delivery is het bijzonder om te zien dat mensen echt genieten van de smaak-beleving die wij bieden. Uiteraard hebben we grote plannen gemaakt voor straks zoals The Dinner Concerts met spectacu-laire optredens van grote sterren.”

The Harbour Club sfeer thuis proeven

Tot die tijd dat The Harbour Club weer een avondvullend pro-gramma mag bieden is het nu mogelijk om de sfeer thuis te proeven. De menukaart online is uitdagend omdat het allemaal lekker is. De overheerlijke sushi en sashimi worden afgewisseld met smaakvolle beef tataki of een halve kreeft. Chef Daniel Ettinger maakt samen met de keukenbrigade van elk gerecht een sensationele smaaksensatie. In hippe boxen worden de be-stellingen klaargemaakt voor Take Away en Delivery. David van Panhuys, assistent manager: “Wij bezorgen graag zelf aan huis om ook in deze tijd het contact met onze gasten te houden. De Bento Boxen met verschillende gerechten zijn erg populair en alles wordt hier à la minute bereid, je kunt thuis meteen aan tafel.” Er zijn gasten die meerdere keren per week bestellingen plaatsen of de Chef Daniel thuis laten komen voor een exclu-sief diner. Het is ook mogelijk om bestellingen te komen halen en even de bruisende sfeer te proeven van The Harbour Club. Laten we alvast het LEVEN! vieren om dit straks weer helemaal in volle glorie te kunnen ervaren.

Stay tuned

De laatste updates

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

THE HARBOUR CLUB BREIDT UIT. IN SEPTEMBER OPENT HET GLOEDNIEUWE THE HARBOUR CLUB THEATER. EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE VAN FORMAAT IN AMSTERDAM WAAR DINING EN ENTERTAINMENT OP TOPNIVEAU SAMENSMELTEN. THE HARBOUR CLUB THEATER IS EEN NIEUW, ZAKELIJK INITIATIEF VAN THE...

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Première VEGAS 26 september 2021 in The Harbour Club Theater Deze week start de kaartverkoop van VEGAS: een spectaculair entertainment programma, geïnspireerd op de magische stad Las Vegas. VEGAS is een restaurant en club in één, zoals alleen de beste hotels in Las...

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021