Harbour Club terug in Den Haag, niet in Scheveningen

nov 21, 2019

Het iconische restaurant The Harbour Club keert volgend jaar terug naar Den Haag. Dit keer alleen niet in de haven van Scheveningen, maar in de Binckhorst.

Het restaurant opent haar deuren in februari 2020 in het voormalige Bink36, het voormalige pand van postbedrijf PTT. De Haagse vestiging wordt de vijfde van de keten, die ook in Rotterdam, Vinkeveen en Amsterdam (2) filialen heeft. De uitbater belooft dat er ruim vierhonderd zitplaatsen, een dakterras en een uitzicht op de skyline van de hofstad komt. The Harbour Club Den Haag krijgt dezelfde uitstraling als de vestiging in Amsterdam Oost, met een  grote bar middenin het restaurant en een 13 meter lange gouden haai als versiering.

The Harbour Club vertrok in 2016 na negen jaar uit de haven van Scheveningen. In dat pand begon vishandelaar Allie Simonis een vlees- en visrestaurant met een oosters tintje.

Bron: AD.NL

Stay tuned

De laatste updates

Restaurants Closed Until Further Notice

Restaurants Closed Until Further Notice

Measures COVID-19 After a few magical months, we sadly need to close our restaurants temporarily again due to new COVID-19 measures. A short but very sweet season, in which we’ve had Simply The Best time with you. Thank you. The Harbour Club wouldn’t be The Harbour...

Eigenaren The Harbour Club: ‘Er is 0 perspectief’

Eigenaren The Harbour Club: ‘Er is 0 perspectief’

The Harbour Club staat bekend om zijn grote etablissementen waar veel bekende Nederlanders, voetballers en ‘rich kids’ komen. In normale tijden stonden er honderden gasten te dansen op de tafels. Maar nu zijn de tafels gedekt, de champagneglazen gepoetst en komt er...

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

© THC 2021