Selecteer een pagina

Harbour Club terug in Den Haag, niet in Scheveningen

nov 21, 2019

Het iconische restaurant The Harbour Club keert volgend jaar terug naar Den Haag. Dit keer alleen niet in de haven van Scheveningen, maar in de Binckhorst.

Het restaurant opent haar deuren in februari 2020 in het voormalige Bink36, het voormalige pand van postbedrijf PTT. De Haagse vestiging wordt de vijfde van de keten, die ook in Rotterdam, Vinkeveen en Amsterdam (2) filialen heeft. De uitbater belooft dat er ruim vierhonderd zitplaatsen, een dakterras en een uitzicht op de skyline van de hofstad komt. The Harbour Club Den Haag krijgt dezelfde uitstraling als de vestiging in Amsterdam Oost, met een  grote bar middenin het restaurant en een 13 meter lange gouden haai als versiering.

The Harbour Club vertrok in 2016 na negen jaar uit de haven van Scheveningen. In dat pand begon vishandelaar Allie Simonis een vlees- en visrestaurant met een oosters tintje.

Bron: AD.NL

Stay tuned

De laatste updates

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

The Harbour Club breidt uit met The Harbour Club Theater

THE HARBOUR CLUB BREIDT UIT. IN SEPTEMBER OPENT HET GLOEDNIEUWE THE HARBOUR CLUB THEATER. EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE VAN FORMAAT IN AMSTERDAM WAAR DINING EN ENTERTAINMENT OP TOPNIVEAU SAMENSMELTEN. THE HARBOUR CLUB THEATER IS EEN NIEUW, ZAKELIJK INITIATIEF VAN THE...

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Hans Klok brengt Las Vegas naar Amsterdam

Première VEGAS 26 september 2021 in The Harbour Club Theater Deze week start de kaartverkoop van VEGAS: een spectaculair entertainment programma, geïnspireerd op de magische stad Las Vegas. VEGAS is een restaurant en club in één, zoals alleen de beste hotels in Las...

Over

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Socials

Nix18

© THC 2021